På scenen

Sjekk ut våre fantastiske foredragsholdere!

Kristina Quintano
Kristina Quintano

Kristina Quintano er journalist, oversetter, forfatter og forlegger. Hun er utdannet litteraturviter og driver Quintano Forlag. Som halvt norsk og halvt maltesisk har hun dokumentert flyktningkrisen i Middelhavet i snart tjue år. Hun har jobbet som bistandsarbeider både ved Middelhavet og i Libanon. Kristina mottok i 2022 Annette Thommessens Hederspris.

Faten Lubani. Lilla dressjakke og svart genser. Langt hår og stort smil
Faten Lubani

Faten Lubani er daglig leder i Globale Sandefjord, hvor målet er å bygge broer og fremme felleskap mellom innbyggere med innvandrerbakgrunn og næringslivet. Hun er sertifisert mangfoldsleder gjennom Seema, og har ledet Sandefjord kommunes første og eneste handlingsplan for mangfold og inkludering. Hennes dedikasjon og innsats har også blitt anerkjent med kommunens inkluderingspris. Globale Sandefjord er en suksesshistorie som er blitt realisert gjennom samarbeid mellom Sandefjord kommune, Sandefjord Næringsforening, NAV, næringslivet og frivilligheten.

Jon Reichelt lunt smil ute med grønn jakke
Jon Gerhard Reichert

Jon Gerhard Reichelt har mangfoldig erfaring som kliniker, rådgiver, forsker, foreleser og leder. Han er pensjonert generalmajor og tidligere sjef Forsvarets sanitet, lege med spesialitet i psykiatri og doktorgrad i medisin.

Vi mennesker er mer styrt av våre følelser og mindre av vår fornuft enn vi liker å tro. Vi er en fryktsom dyreart, og vår frykt kan stå i veien for faktisk mangfold. Vi er redd det og de vi ikke kjenner

Siri Antonsen hvit genser halvlangt hår og varmt smil
Siri Antonsen

Siri Antonsen er tilgjengelighetssjef, sertifisert mangfoldsleder, og har ledet arbeidet med å utarbeide mangfoldsplanen i NRK. Hun er utdannet tegnspråktolk, og hun har en mor som er døv. NRK har lenge jobbet med mangfold, og har nå en mangfoldsplan som skal sikre felles retning og økt fart på arbeidet. Ikke fordi man må eller bør, men fordi det vil gi nye historier, perspektiver, produkter og tjenester.

Tilgjengelighet og universell utforming er avgjørende for å sikre at alle har like muligheter, og for at Norge skal være et velfungerende demokrati.

Kristoffer Lium hvit skjorte m vinrød genser. Stort smil.
Kristoffer Lium

Kristoffer Lium er en anerkjent fagperson og formidler av universell utforming og tilgjengelighet. Han jobber som Digital tilgjengelighetsekspert i NRKs teknologidivisjon. Her bidrar han som en sparringspartner på kode og design, men også mer overordnet som en rådgiver for ledere. I tillegg til hans fagbakgrunn, er han selv blind og kjenner daglig selv på viktigheten av universell utforming og tilgjengelighet.

Skal vi lykkes med digitalisering, må vi jobbe sammen for å bekjempe digitalt utenforskap.

Generalmajor Elisabeth Michelsen i pen hæruniform mange medaljer beret på hodet. Stort smil
Generalmajor Elisabeth Michelsen

Elisabeth Gifstad Michelsen er en norsk offiser med generalmajors grad. Hun var sjef for Heimevernet (HV) i 2019–2023. I mars 2023 ble hun utpekt til å følge opp arbeidet mot mobbing og seksuell trakassering (MOST) i Forsvaret. Hun har bakgrunn fra Hæren og har hatt stillinger også på fellesoperativt nivå, så vel som i internasjonale operasjoner i Irak og Afghanistan. Hun er i dag leder for avdeling for profesjon og kultur.

Forsvaret vil satse på mangfoldsledelse for økt operativ evne.

Kjersti Horn lunt smil kort hår
Kjersti Horn

Kjersti Horn

Tekst kommer

Malin Stensønes stort smil hvit kåpe
Malin Stensønes (Aschehoug)

Malin Stensønes er generalsekretær i Norges største kvinneorganisasjon Sanitetskvinnene, med 43 000 medlemmer, 550 lokalforeninger og 35 virksomheter. Stensønes har bred leder og styreerfaring. Hun var politisk rådgiver i forsvarsdepartementet og har sittet i flere regjeringsutvalg innen utviklings- forsvars- og sikkerhetspolitikk. Hun har vært styreleder for Forsvarets Forskningsinstitutt (FFI) og er forfatter av sakprosa innen forsvar, samfunnssikkerhet og beredskap, samt organisert kriminalitet på Aschehoug forlag. Stensønes har vært avdelingsleder i Norad og Norges Rederiforbund, samt direktør for osloregionens Europakontor.

Janne Marie Frogner smilende langt blondt hår
Janne Marie Frogner

Janne Marie Frogner er Director People & Culture i Ahlsell Norge med et stort engasjement for ledelse som skaper tilhørighet og satser på det unike.

  Ahlsell trenger ledere som bygger et fellesskap på tvers av ulikhetene ved å fokusere på medarbeiderne som en ressurs som jobber mot et felles mål.
  Med forankring i toppledelsen er det lite som hindrer oss i å fortsette reisen vi så vidt har startet med å systematisk jobbe for en kultur der alle medarbeidere opplever trygghet og likeverdig behandling.

  Runar Hansesætre blå skjørte lunt smil
  Runar Hansesætre

  Runar Hansesætre er administrerende direktør i Ahlsell Norge, et selskap som tilbyr profesjonelle brukere et bredt spekter produkter og tjenester innen VVS, VA, Elektro, Verktøy og Personlig verneutstyr. Sertifisert mangfoldsleder med en ydmyk tilnærming til temaet.

  Det er når vi klarer å inkludere ulikhetene og bygge på disse, at det skapes spennende perspektiver, innovasjon og bedre løsninger. Jeg er overbevist om at Ahlsells konkurransedyktighet styrkes gjennom et velbalansert mangfold.
  Det øker kreativiteten, og muligheten til å forstå kundene våre på en bedre måte.

  Manav Rihel Kumar kort hår og skjegg smilende i blå genser
  Manav Rihel Kumar

  Manav Rihel Kumar er CEO i Diversity Index. Han har bakgrunn fra Forsvaret der han jobbet med rekruttering og lederutvikling ved Krigsskolen. Han har i tillegg kommersiell ledererfaring fra telekombransjen, og har fått flere utmerkelser for sitt lederskap i både offentlig og privat sektor.

  Jakob Sverre Løvstad kort hår og lunt smil i grå genser
  Jakob Sverre Løvstad

  Jakob Sverre Løvstad er CTO/CAO i Diversity Index og har lang erfaring fra høytpresterende team i MMA-miljøet og i næringslivet. I tillegg til å ha jobbet med systemutvikling og ytelsesoptimalisering har han vært praktiserende psykolog og ledet det norske landslaget i MMA. Jakob har en mastergrad i psykologi fra UiO, og er sivilingeniør i datateknikk fra NTNU.

  Loveleen Rihel Brenna med briller langt svart hår og blå dressjakke
  Loveleen Rihel Brenna

  Loveleen Rihel Brenna er konferansier på årets konferanse. Hun etablerte Seema i 2012, og har mottatt flere priser for sitt arbeid med mangfold. Hun har skrevet syv bøker om temaet, og har ledet en rekke nasjonale utvalg på tvers av ulike regjeringer. Loveleen har en mastergrad i utdanningsledelse fra UiO, og en bachelor i sosialpedagogikk fra UiA. Hun bidrar med inngående kjennskap til ulik samfunnsproblematikk og en rekke førstehåndserfaringer som skaper et trygt og engasjerende rom for utvikling.